

صندوق تعاون صنفی
نماینده امام
با حکم حضرت امام(ره)، شهید حجت الاسلام فضلالله محلاتی، محسن لبانی و حبیبالله عسگراولادی جهت سرپرستی امور مربوط به صندوق اصناف پایتخت در روزهای اول انقلاب منصوب میشوند.


کمیته امداد امام خمینی (ره)
عضو موسسین و نماینده ولیفقیه
۱۴ اسفند ۵۷ امام در حکمی خطاب به حجتالاسلام کروبی به همراه حبیبالله شفیق و حبیبالله عسگراولادی دستور تاسیس نهادی جهت رسیدگی به امور محرومان را میدهند.
عسگراولادی تا آخر عمر با سمت نماینده ولیفقیه در کمیته امداد مشغول به فعالیت بود.

حزب جمهوری اسلامی
عضو شورای مرکزی
با پیروزی انقلاب اسلامی و تاسیس حزب توسط پنج روحانی (حضرات آیات بهشتی، موسوی اردبیلی، خامنهای، هاشمی و باهنر) عسگراولادی پس از مشورت با امام در حزب ثبتنام میکند و به عنوان عضو شورای مرکزی حزب انتخاب میشود. این عضویت تا آخر پابرجا بود اما در سال ۶۴ به دستور امام فعالیتهای حزب تعطیل میشود و اصطلاحا حزب روی شمعک میرود.

اوقاف
معاون نخست وزیر
در دوران ریاست جمهوری بنیصدر، عسگراولادی توسط شهید رجایی نخست وزیر وقت بهعنوان معاون وی در اوقاف منصوب میشود.

مجلس شورای اسلامی
نماینده دوره اول و چهارم
برای دوره اول مجلس در لیست نامزدهای حزبجمهوری در تهران قرار میگیرد و وارد مجلس میشود، در مجلس بهعنوان نایبرییس انتخاب میشود اما با روی کار آمدن دولت شهیدان باهنر و رجایی و پیشنهاد آنها به وی برای تصدی وزارت بازرگانی با مشورت از آیتالله هاشمی و اجازه امام از مجلس کناره گیری میکند. در مجلس چهارم نیز در لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان تهران قرار میگیرد و وارد مجلس میشود در این دوره به عنوان کارپرداز و عضو کمیسیون تلفیق خدمت میکند.


وزارت بازرگانی
وزیر
در دولت رجایی و باهنر به عنوان وزیر بازرگانی انتخاب میشود، پس از شهادت آنها در زمان دولت موقت آیتالله مهدویکنی هم در این سمت میماند. در دولت مهندس موسوی نیز از نمایندگان رای اعتماد میگیرد پس از دو سال به دلیل برخی اختلافات در دولت مجبور به استعفا میشود.

بنیاد ۱۵ خرداد
عضو هیات امنا
با حکم حضرت امام(ره) به عنوان یکی از اعضا بنیاد ۱۵ خرداد منصوب میشود.

ستاد پشتیبانی و امداد امام در جنگ شهرها
قائم مقام
پس از ورود جنگ به مرحلهای که شهرها مورد هجوم موشکباران دشمن قرار میگیرد امام(ره) در حکمی به آیتالله مهدویکنی ماموریت میدهند تا ستادی را تشکیل دهند که به امداد مناطق و افراد آسیبدیده از این حوادث بپردازند، عسگراولادی با حکم آیتالله مهدویکنی بهعنوان قائممقام ستاد انتخاب میشود و تا آخر جنگ فعالیت این ستاد ادامه پیدا میکند.

روزنامه رسالت
عضو موسسین و هیات امنا
در سال ۶۴ به منظور شکستن فضای تکصدای رسانهای به همراه سیدعلیاکبر پرورش، احمد توکلی و مرتضی نبوی اقدام به تاسیس روزنامه رسالت میکنند. برای بهرهگیری از نظرات علما شورای فقاهتی با حضور بزرگانی چون حضرات آیات خزعلی، آذریقمی، راستیکاشانی و شرعی تشکیل میدهند.


حزب مؤتلفه اسلامی
موسس، دبیرکل و عضو شورای مرکزی
مدتی پس از تعطیلی فعالیتهای حزب جمهوری اسلامی جهت ادامه فعالیتهای تشکیلاتی از حضرت امام درخواست میکنند تا اجازه دهند در ادامه راه هیاتهای موتلفه که توسط امام تاسیس شد تشکلی را ثبت کنند به این ترتیب جمعیت موتلفه که بعدها با ساماندهی و گسترش به حزب موتلفه اسلامی تغییر نام پیدا کرد آغاز به فعالیت نمود.

مؤسسه فرهنگی شهدای مؤتلفه اسلامی
موسس و عضو هیات امنا
یکی از وصیتهای شهدای ۲۶ خرداد هیاتهای موتلفه را کار فرهنگی و تربیتی میدانست به همین منظور در سال ۶۹ در خانه یکی از اقوام اقدام به تاسیس یک مدرسه تنها با کلاس اول ابتدایی کردند و کم کم آنرا گسترش دادند تا بتوان در پرتو آن آموزشها و تجربیات لازم را به نسلهای بعدی نیز منتقل کرد.

مجمع تشخیص مصلحت نظام
از اعضا
در سال ۱۳۷۵ با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عضویت در دوره چهارم مجمع تشخیص مصلحت نظام در میآیند و تا دوره هفتم و پایان حیاتشان مفتخر به خدمت و حضور در آنجا بودند.

جبهه پیروان خط امام و رهبری
رییس
جبهه ای از نیروهای انقلاب که از جمع چند تشکل همسو دیگر بوجود میآید.

بنیاد مستضعفان
عضو هیات امنا
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان عضو هیات امنا بنیاد منصوب میشود.

دادگاه مطبوعات
رییس
هیاتی که متشکل از افراد شاخص از اصناف مختلف است و به عنوان منصف نقش مشورتی به قاضی را در دادگاههای مطبوعات ایفا میکند. با رای اعضا هیات منصفه در تمام ادوار حضور، به عنوان رییس هیات منصفه مشعول به خدمت بودند.